Despre The Old Border

The Old Border este despre traversarea graniței modernului și despre curajul temerar, în ziua de astăzi, de a te bucura de lucrurile simple: o masă perfectă cu ingrediente proaspete, un răsărit de soare acompaniat doar de sunetul valurilor sau o conversație, care nu se încheie nici la primele semne ale zorilor, alături de prieteni.

Așa că te provocăm să îți trăiești propria aventură: o vacanță ruptă de cotidian, în care te concentrezi doar pe cei dragi și pe fiecare moment ce poate deveni o amintire unică – focuri de tabără, dimineți leneșe, mirosul unic al mării sau râsetele celor mici atunci când fac o descoperire inedită sau creează un joc nou.

null

null

Dimineața te întâmpinăm cu cafea, ceai și fructe proaspete, iar după aceea tu îți alegi singur aventura zilei: lenevești pe un șezlong cu o carte bună sau albumul de suflet, înoți în apa curată a mării, încingi un grătar cum numai tu știi sau explorezi împrejurimile (cele mai frumoase locuri din Dobogrea, litoralul sau vecinii bulgari).

Ce zici, ești pregătit să treci granița într-o vacanță exact pe gustul tău?

The Old Border este un boutique hotel cu tematică marină, cu 16 camere duble (8 camere parter și 8 camere cu vedere la mare, la etaj), fiecare cu pat matrimonial de 1.60×2.00m, baie proprie, AC, TV cablu, frigider, uscător de păr, șifonier, WiFi. Un copil până în 6 ani este cazat gratuit în cameră cu părinții dacă nu se solicită un pat suplimentar. Pentru copiii între 7-18 ani sau familiile cu doi copii mai mici de 7 ani se pune un pat pliant în camera cu părinții la un cost suplimentar de 120 Ron/noapte.

Dispunem de o bucătărie de vară utilată și terasă pentru pregătirea și servirea meselor în regim propriu și de un loc de joacă pentru copii. Dimineața oferim cafea, ceai și fructe din partea casei. Terasa are facilități pentru lucrul în afara biroului. Vă putem pune la dispoziție gratuit pătuț/țarc bebe până în 2 ani și scaun de masă bebe. Ca masură de prevenție Covid-19 permitem accesul în locație doar persoanelor cazate la The Old Border.

Oferim parcare gratuită pentru autoturismele personale ale oaspeților noștri.