Despre The Old Border

The Old Border este despre traversarea graniței modernului și despre curajul temerar, în ziua de astăzi, de a te bucura de lucrurile simple: o masă perfectă cu ingrediente proaspete, un răsărit de soare acompaniat doar de sunetul valurilor sau o conversație, care nu se încheie nici la primele semne ale zorilor, alături de prieteni.

Așa că te provocăm să îți trăiești propria aventură: o vacanță ruptă de cotidian, în care te concentrezi doar pe cei dragi și pe fiecare moment ce poate deveni o amintire unică – focuri de tabără, dimineți leneșe, mirosul unic al mării sau râsetele celor mici atunci când fac o descoperire inedită sau creează un joc nou.

null

null

Dimineața te întâmpinăm cu cafea, ceai și fructe proaspete, iar după aceea tu îți alegi singur aventura zilei: lenevești pe un șezlong cu o carte bună sau albumul de suflet, înoți în apa curată a mării, încingi un grătar cum numai tu știi sau explorezi împrejurimile (cele mai frumoase locuri din Dobogrea, litoralul sau vecinii bulgari).

Ce zici, ești pregătit să treci granița într-o vacanță exact pe gustul tău?

FĂ O REZERVARE!

Deschis în vara anului 2017, The Old Border este un boutique hotel cu 12 camere duble, fiecare cu pat matrimonial de 1.60×2.00m cu posibilitatea de adăugare a unui pat suplimentar pentru familii cu copii. Cele patru camere de la etaj  au vedere la mare. Până la sfârșitul anului 2019 vom finaliza proiectul având încă 4 camere disponibile, putând oferi astfel un total de 16 camere duble.

Oferim parcare gratuită pentru autoturismele personale ale oaspeților noștri.