Termeni si Condiţii

Termenii şi condiţiile următoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail și telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. 

T.O.B. Vama Veche S.R.L – The Old Border își rezervă dreptul de a modifica, oricând și oricum, orice secțiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificările, fără nicio notificare prealabilă și fără a avea obligația de a îndeplini altă formalitate față de vizitatori. Vizitatorii acceptă în mod expres ca simplă utilizare sau accesare a informațiilor oferite de The Old Border semnifică acceptarea deplină și necondiționată a modificărilor operate. În orice situație în care vizitatorii au obiecții sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligația și dreptul de a înceta utilizarea site-ului.

 

Politica comercială

Check in:   15:00 – 22:00

Check out: 07:00 – 12:00

Este interzisă cazarea în cameră a unui număr mai mare de 2 persoane. Sunt exceptați:

  • -copiii care dorm cu parinții (maxim 2 sub 6 ani), folosind patul din dotarea camerei;
  • -copiii între 7-17 ani cu condiția închirierii unui pat suplimentar, achitând tariful prevăzut.

Animalele de companie nu sunt permise.

 

Modalităţi de plată

Plata se poate face în numerar, prin virament bancar sau cu orice card bancar emis sub sigla Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro, indiferent de tip: banda magnetică, cip contact sau contactless.

T.O.B. Vama Veche S.R.L- The Old Border poate solicita detaliile despre cardul de credit valabil pentru a garanta rezervarea dumneavoastra în cazul in care aceasta se efectuează prin intermediul site-ului www.booking.com.

După ce veți primi confirmarea pentru rezervare este necesar achitarea unui avans, veți fi contactat de personalul The Old Border.

Plata integrală este necesară cu minim 7 zile înainte de check in.

Anulare gratuită cu pană la 14 zile inainte de data de check in.

Anularea între 14 –7 zile înainte de check in implică pierderea avansului.

Anularea cu mai puțin de 7 zile înainte de check implică pierderea sumei pentru rezervare integral.

 

Politica de reclamaţii

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toată durata șederii turiștilor în locatia noastră. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului nu vor fi luate în considerare.

Reclamațiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client în locatia noastră trebuie aduse la cunoștința personalului unității de cazare în cel mult o oră de la data constatării evenimentului.