Termeni si Condiţii

Termenii şi condiţiile următoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail și telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţi că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici. 

 

T.O.B. Vama Veche S.R.L – The Old Border își rezervă dreptul de a modifica, oricând și oricum, orice secțiune de pe site, potrivit propriei sale opinii, fără a fi obligată să justifice în vreun mod modificările, fără nicio notificare prealabilă și fără a avea obligația de a îndeplini altă formalitate față de vizitatori. Vizitatorii acceptă în mod expres ca simplă utilizare sau accesare a informațiilor oferite de The Old Border semnifică acceptarea deplină și necondiționată a modificărilor operate. În orice situație în care vizitatorii au obiecții sau rezerve față de oricare dintre prevederile din prezentul acord, au obligația și dreptul de a înceta utilizarea site-ului.

 

Politica comercială

Check in:   15:00 – 22:00

Check out: 07:00 – 12:00

Este interzisă cazarea în cameră a unui număr mai mare de 2 persoane. Sunt exceptați:

  • -copiii care dorm cu părinții (maxim 1 copil sub 6 ani), folosind patul din dotarea camerei;
  • -copiii între 7-17 ani cu condiția închirierii unui pat suplimentar, achitând tariful prevăzut.

Animalele de companie nu sunt permise.

 

Modalităţi de plată

După ce ați trimis rezervarea pe www.theoldborder.ro, pe email sau prin telefon, veți primi pe adresa de email furnizată un link de plată online via euplatesc.ro.

Costul rezervării se achită în 2 etape:

  • avans de 50% pentru confirmarea fermă a rezervării.
  • diferența de 50% se achită în momentul în care faceți check-in (numerar, card bancar emis sub sigla Visa/Visa Electron/Mastercard/Maestro, indiferent de tip – bandă magnetică,
    cip contact sau contactless sau card de vacanță).

Puteți anula GRATUIT rezervarea cu până la 7 zile înainte de check-in, suma depusă ca avans fiind returnată în maxim 30 de zile calendaristice.

Anulările cu mai puțin de 7 zile înainte de check-in implică pierderea avansului de 50%.

Rezervările pentru tarifele Early Booking sau Non Refundable implică plata integrală la momentul rezervării și faptul că în caz de anulare se pierde suma achitată.

Date fiscale

T.O.B Vama Veche S.R.L

Adresa: Parcela A467/3/6/1/3, A467/3/6/1/4, sat Vama Veche,

Comuna Limanu, jud. Constanța, cod postal 907163

Număr de înmatriculare la Registrul Comerțului: J 13/1192/2008

Codul de înregistrare fiscală: RO39298221

Telefon: 0724568172, 0741331933

E-mail: rezervari@theoldborder.ro

 

Politica de rezolvare a reclamațiilor

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toată durata șederii turiștilor în locatia noastră. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului nu vor fi luate în considerare.

Reclamațiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client în locația noastră trebuie aduse la cunoștința personalului unității de cazare în cel mult o oră de la data constatării evenimentului.

Modalitatea de sesizare a Autorității Teritoriale pentru Protecția Consumatorului

Telefonul Consumatorilor 021 9551 – Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

Unitate clasificată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Direcția Autorizare Turism la Categoria Camere de închiriat 3***.