Regulile casei

Codul și normele de comportament, prezentate mai jos, au rolul de a stabili premisele unei bune funcționări a locației, în condiții civilizate, conform normelor legale.

* Cazarea se face pe baza unui act de identitate și completarea fișei de anunțare a sosirii și plecării.

* Este interzisă cazarea în cameră a unui număr mai mare de 2 persoane. Sunt exceptați:

  • copiii care dorm cu parinții (pâna în 6 ani), folosind patul din dotarea camerei;
  • copiii intre 7-17 ani cu condiția închirierii unui pat suplimentar, achitând tariful prevăzut.

* Ca măsură de securitate permitem accesul în locație doar al persoanelor cazate la The Old Border.

* Suntem o locație anti-manele. Nu ne dorim să auzim acest gen muzical în interiorul locației noastre. Vă rugăm să ne respectați decizia.

* Ne place muzica dar volumul la care aceasta se ascultă poate fi deranjant. Vă rugăm să mențineți un nivel decent de decibeli, iar după ora 22 să fiți și mai atenți la volumul boxelor: astfel nu deranjăm alți oaspeți ai noștri sau ai vecinilor.

* Pentru confortul tuturor oaspeților vă rugăm să respectați orele de liniște între 22:00 – 08:00, mai ales în spațiile comune din bucătăria de vară și holuri.

* Este interzis fumatul în cameră, inclusiv în baie.

Fumatul este permis doar în locurile special amenajate.

* Este interzisa deteriorarea obiectelor din dotarea The Old Border.In caz contrar,responsabilii datoreaza societatii comerciale contravaloarea obiectului deteriorat;

* Este interzisa plecarea din incinta cu obiecte din dotarea The Old Border (ex: prosoape)

* Este interzisa aruncarea mucurilor de tigari, in alte locuri decat cosurile de gunoi sau scrumiere;

* Este interzis accesul cu animale de companie;

* Este interzis introducerea in locatie a armamentului,armelor albe sau substantelor interzise prin lege; Conform legislatiei romane, consumul sau comercializarea de substante halucinogene sau psihotrope sunt interzise si se pedepsesc conform legii in vigoare;

* Este obligatoriu pentru turisti:

  • Sa nu-și lase copiii nesupravegheati;
  • Sa anunte cat de repede posibil orice defectiune a aparatelor sau instalatiilor din dotare;

Sa nu foloseasca prosoapele pentru: sters parul vopsit / demachiat / curatat incaltamintea / geamantanele / pardoseala etc. A se folosi pentru uz corporal exclusiv;

* Check out-ul se va face numai dupa verificarea camerei de catre personalul de serviciu al pensiunii;

* Foișorul și bucătăria sunt dotate corespunzător pentru a face față tuturor dorințelor și nevoilor oaspeților. Totuși, vă rugăm să lăsați locul așa cum l-ați găsit: asigurați-vă că și alți oaspeți se pot bucura de obiectele din spații fără să fie nevoie să debaraseze sau să curețe.

* Pentru orice distrugere sau avariere a bunurilor, sau nerespectarea normelor de curatenie si liniste, se vor lua masuri in consecinta si se vor achita sumele aferente repararii daunelor produse;

* Acest regulament vine in intampinarea asteptarilor turistilor nostrii.In cazul nerespectarii uneia sau mai multor restrictii din acest regulament, ne rezervam dreptul de a actiona conform legii pentru incalcarea proprietatii private sau a regulilor interne ale acesteia.

* Intreaga incinta este supravegheta video in permanenta. Aceste inregistrari vor fi utilizate doar in cazuri de nerespectare a regulamentului de ordine interioara.